Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, November 11, 2014

makan bombay crunch lagi (tajuk tiada kaitan)

hai!! *wave*

memandangkan hari ni saya penat *bukan malas*,
jadi tiada gambar penyeri suasana.
cukuplah sy ada di sini sebagai penyeri HAHAHA *tersedak*

ok. kes parking ofis, settle.
management dah keluarkan emel.
quite late, but better late than never ;)

abah patut harini nak buat biopsi otak.
biopsi otak is bedah otak, ambik sample, test.
sy tak tau apa risiko dia, but doktor pakar ada, should be fine.
tapi sebab katil kat ICU semua penuh,
maka appointment di-set kembali kepada minggu depan.
so minggu ni abah balik rumah semula dari hospital.
semalam (isnin) masuk wad, hari ni (selasa) keluar. lolx

these two days sy ada seminar, ofis anjur.
participants seratus setengah lebih kurang.
penat dia memang extra banding dengan penat di ofis.
buat kat glenmarie shah alam, memang tadah jam la kau, wani. haha

sy tak tau la tempat mana lagi yang sy prefer dari segi tak jam ni.
semua tempat dah jam.
klang valley ni dah jadi cukup padat.
kalau KL dengan jalan simpang siur, sekali ko salah lane terus masuk jalan yang salah.
if kat putrajaya, beribu penjawat awam (peak hour tadah jam ramai-ramai), traffic light berjuta.
if kat shah alam, motor gile banyak. ko nak tukar lane pun fikir dua tiga kali sebab motor berdesup-desup lalu.
semua ni bikin pening.
tadi tu seminar pasal green technology.
of how i wish cepat laa malaysia ni implement secara besar-besaran.
cadangan nak buat home-office-leasure a walking distance, a city that has a road for pedastrians, not for cars. memang tazabar ai nak tinggal di bandar yang macam tu.
hualahhh.

minggu ni agak sibuk.
esok lusa tulat pun tak masuk ofis.
nanti sambung lagi. kbai! :)

0 comments: