Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, November 06, 2014

life updates

ehh sempat pulak nak berblogging hari ni.
(alang-alang husband dengan anak dah tertido kat depan tv tu kan.. kahkihkuh)

i'll put everything in numbers. sum up life dua tiga hari ni.

  1. kopak RM770 servis kereta. bukan major service pun, tapi nak kena tukar brake. hambik ko sekali tukar sampai 300 lebih. campur dengan servis biasa jadi la 770. pengsan berjemaah macam ni. T_Tv
  2. ofis sekarang ni tengah cat balik title jawatan kat reserved parking lot basement dia. minggu ni sy datang ofis, tengok ada orang parking kat lot sy. sy minta tolong CC tanyakan management. depa kata parking je la mana-mana. memang pun sy parking mana-mana sebab parking sy kena ambik. lepas tu parking sy kena block dengan kereta lain ok! setengah jam tunggu orang tu sampai. walhal urgent nak pi hospital tengok abah. then hari ni tengok ada lagi kereta yang sama parking kat lot sy. orang lain elok pulak parking kat lot masing-masing. terus sy letak note kat wiper dia. harap esok dia tak parking situ lagi. :)
  3. abah kat PPUKM this week buat test sana sini. nak tengok kat mana tumor tu kot. ntah sy mana tau medical2 ni. kihkih
  4. minggu ni busy sikitlah sebab next week nak buat seminar.
  5. now tengah follow ANTM season 21. baru 2nd week. ANTM tu america's next top model lah! :P i root for adam the fretboy!

ok nanti sambung lagi. ariana bariana dah bangun!! ciaooooo

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: November 6, 2014 at 10:25 PM said...

Nampaknya kita ni memang mangsa parking. Pastu ditambah dengan ignorance admin, aku tak paham. Patutlah tak dapat 5 bintang. Obviously, it was part of it.

Hope they will improve.

Hahahahaha...