Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, June 29, 2014

first day ramadhan saya

salam ramadhan semua!! xD

yang kelakar bila tengok facebook,
meme pasal orang yang update gambar pakai telekung pergi solat terawih. (yang pakai tu lelaki! bahaha)
macam-macam lah korang ni.

btw.

was at jakel!

mesti cakap,
hamboi over baru first day puasa dah pergi jakel.
haha.
sy pergi cari kain untuk baju raya ariana.
nanti lambat kang tak sempat nak dijahit *bukan sy ye yang jahit. wani e tak pandai jahit baju. sekian :P*
tu, kain-kain kat belakang tu sutera.. harga RM1,800 sepasang!! *whaddaaaa*
ada yang design cantik,
ada yang design tah apa-apa.
kalau ko pakai pun tak nampak macam 1,800 *suka hati je wani. haha* tapi betul.
jadi sebelum spend mahal-mahal tu, tengoklah designnya dulu.

husband pun sempat beli baju melayu.
tahun ni aaron aziz lagi,
walaupun koleksi zizan razak ada sama.
orang (seperti biasa) ramai. memang ramai.
tapi ni kira tak super ramai lagi.
tengoklah karang nak dekat raya.
lagi berhimpun kat sini agaknya.
harini sebab ramai balik kampung kan.
tu pun berderet kereta double parking kat luar jakel.
tabahlah bershopping, kalian! :P


baru lepas masak sardin sizzling untuk sahur esok.

ye,
esok bangun confirm mengantuk bagai.
tak keinginan hoih nak masak.
nak pergi kerja pulak lagi lepas tu.
so masak awal-awal malam ni.
esok panaskan aje :D

tu je lah update first day ramadhan.
sorry tak ada gambar pakai telekung baru balik terawih ye. hehe



0 comments: