Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, June 24, 2014

makan on my birthday

berjumpa lagi!

tak sempat nak buat entry on my birthday.
satu sebab time tu phone bengong. jadi separuh hari tu dihabiskan kat alam sentral beli phone baru *tak de dalam plan pun! habis duit ai. burnn burnnnn*
 balik rumah zzz sebab penat jalan.
petang rush pergi banting sebab in laws nak belanja makan sempena birthday.
balik rumah dah malam. haha
so memang tak sempat nak blogging.
gambar makan kat banting pun tak snap. lolx

esoknya makan-makan kat shah alam pulak.
macam biasa la, kitorang kalau makan memang tak de tempat lain. HAHA
tapi kek tak beli.
apakah birthday ni kek pun tade :P
tak sempat weh, terkejar je manjang kerjaanku.
rancangnya nak beli nanti. haha


pasukan shah alam! xD



pasukan putrajaya! yay!!



ariana baru baik chicken pox. ada lagi kesan kat muka and badan dia. bertabah, anakku! :P



dengan madre dan padre ku :D



ada lagi lauk belum sampai. paling lambat sampai tomyam. kitorang dah lapar, so makan dulu.

harith la tu kena menunggu sebab dua lauk terakhir yang sampai tu, dia punya main dish.
tomyam dengan ayam blackpepper. lolx


pipi pipiiiii



muka tak puas hati "kenapa ai tak boleh makan tomyam??"



"really? no tomyam for me?"



antara lauk yang sempat disnap.



buttered tiger prawn.

makan sekian-sekian ni semua kena charge RM200.
ok la tu, lauk banyak, kenyang and suka hati. lolx
(tapi ikan kecik ya amat, kena charge RM50. whadda)

sekian kisah makan-makan birthday si wani.
hihi

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: June 24, 2014 at 9:30 PM said...

Happy belated birthday wani. Hadiah ko on the wah. Hahahaha

Btw ariana... no you cannot have tomyam because you are too young tontaste the hotness of it. Apakah? Hahahahaha