Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, September 22, 2013

with my honeybun

happy ahad, gais!

hari ni plan nak pergi merata.
but before kita proceed dengan plan-plan itu,
mari update blog kejap. huahaha :D

khamis malam yang lepas,
husband balik sini.
jealous tak kau jah, budak-budak DP*A kali ni selalu dapat free & easy time.
zaman kitorang dulu, sabtu ahad je mesti ada event.
tak pun kalau tak de event, disuruhnya main sukan sampai tengah hari, lepas tu baru boleh balik.
berapa sangat la masa yang tinggal untuk spend dengan family.
(nasib baik time tu ai belum kahwin lagi. lolx)

jumaat sabtu tu lepak banting, rumah in laws.
sabtu petang baru kitorang balik shah alam.

so ngedate la kita.
kejap pun tak pe.
melepas batuk di tangga rindu di dada :B

husband menangkap gambar kucing terkini, shinshin.

shinshin ni kak anis bagi.
sebab dia bela berbelas ekor kucing. banyak kucing bulu kembang macam ni la.
so dia bagi untuk dicouplekan dengan bubu (kucing kembang kelabu, ada dalam sangkar tu tapi tersorok).

kenapa bubu duduk je kat atas tak turun bawah?
sebab shinshin garang gile, ok!
macam mana nak couple kalau ko garang sangat, shinshin? ikiki.

bubu pun tak sabar-sabar.
shinshin baru masuk dalam sangkar first day tu dah nak dirogolnya.
tau la selama ni tak de kawan. ishish. :P
tapi bubu memang kucing baik. dia tak melawan. dia diam je. be cool je.

pagi sabtu tu ajak husband teman pergi servis kereta.
dah jalan jauh sangat kereta ni.


we ols berdua. kehkeh



sambil husband drive, sambil sy camwhore. berkerut menahan silau mentari pagi.

berjanggut kot tunggu kereta servis.
ok tak de la super lama, ada la dalam sejam lebih.
hantar pukul 9+, 11++ dapat.

sambil-sambil tu kitorang jalan kaki pergi shopping barang.
siap beli durian makan sambil jalan balik ke pusat servis kereta.
(berjalan kaki baik untuk kesihatan! lolx)

orang tak ready dia dah snap laju-laju. haha



kami tengah makan durian!! ni durian kahwin D24.

husband dah balik ke kemaman.
sakit tekak katanya.
kalau balik sini mesti ada sakitnya; demam ke selsema ke, batuk atau sakit tekak.
DP*A, what you have done to him??
mesti sebab tak cukup rehat tu. -_-"

get well soon, husband!

gambar yang husband tangkap time sy drive balik.

tetiba ok.
dia angkat phonecam, sy terus posing macam tu HAHAHA
fotegenik tak fotogenik tak? *sudahlah ko, wani!*

fuahahahahaha

kbai!

0 comments: