Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, September 18, 2013

photos speak a million words

this is a pending stories punya entry.

lebih seminggu tak blogging, lotsa things happened.
jadi sy sum up semua dengan beberapa keping gambar.
tak sempat nak buat dedicated entries.
masa mencemburui. ikiki



mari mulakan dengan jamuan hari raya PT*P.
jamuan ni kira macam jamuan sektor.
kecik sikit daripada jamuan dalam entry sebelum ni.

but still, makanan meriah. xD

serbuan!!



bergambar dengan rajaness di papan tanda majlis.

ye, pakai batik sebab hari khamis.

now next event!



wedding favour.

huahh tak ingat wedding siapa punya favour ni.
yang pasti sebelum ni banyak attend weddings.

salah satunya macam di bawah ni.
wedding kawan kat KL.
sampai sana dah pukul 3p.m.

ariana si tukang teman. :)


ariana juga telah mendapat car seat baru!
(ok tak la super baru, kami beli second hand punya tapi berbaloi-baloi)

muka serius bila duduk di atas car seat.


perjalanan pulang ke rumah dari ofis pulak,
kadang-kadang jam teruk.

itu ofisku! yang berkubah itu! x)


kemudian kami ada pergi makan pizza sekeluarga.
branch seksyen 7 menjadi pilihan sebab roti doh dia lebih lembut daripada pizza hut cawangan lain.


with mom and dad.



my siblings and i.



mintak pizza extra cheese. yoms!






tuuu dia cheese!

then last saturday adalah wedding ammar (cousin)di KL.
kami sekeluarga masing-masing ada task kat sana.

sy jadi tukang bagi bunga telur kat mak pak, pakcik makcik pengantin yang naik ke pentas untuk salam restu.
(tak ada upacara renjis, just naik and salam)
sebelum bertolak.



AJK semua makan duluuu.



Pemandangan pelamin and the tables.



mi familia. :)



ada kambing bakar.

makanan ni semua diterbangkan (ok tak de la terbang hehe) dari penang.
sebab katerer pakcik kat penang.

first time sy try kambing bakar ni.
selama ni tak suka.
tapi yang ni memang sedap.
dagingnya lembut and tak de bau langsung.


dah nak habis majlis baru sempat bergambar kat photo booth. tu pun banyak props yang dah kena cilok. lolx


baru-baru ni pulak, sy & husband ke putrajaya untuk tengok kucing-kucing.



banyak tangkap gambar kucing, tapi letak sikit je la kat sini.
nah!

my favourite. kaler lawa!



stripes yang gorgeous!



sphinx, kucing mahal yang tak ada bulu.



super gile ramai orang. yang tu judge mat salleh tu.






ariana says bye!! :)


ok dah. tata!!

lepas ni pending stories lagi la kot.
asal malam je mengantuk.
nak bukak laptop pun tak sempat. zzzzzzzzz.

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: September 19, 2013 at 9:19 PM said...

assalamualaikum ariana!!! jangan nakal-nakal... *comment tak ade kena mengena dengan entry... ;p