Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, September 05, 2013

open house lagii

hah biarlah satu hari ni ada banyak entries.
sementara sy masih tak mengantuk ni. huahua.

so. hari tu husband and i balik banting on merdeka day.
tapi dah rembang petang la, sebab pagi tu husband kat dataran merdeka.
husband ingatkan rumah sebelah (rumah pak su dia) buat akikah and open house esok harinya..
rupanya hari tu lah open house! salah hari. haha

langkah kanan la kitaaa
datang-datang boleh makan kan. kehkeh

malam tu terus serbu tray-tray makanan yang ada.

nasi goreng dia marvellous woih!
ada daging opor, ayam masak merah, ayam bakar, sate, sosej bakar, mi hun sup, lemang.. macam-macam.
karaoke memang ada macam biasa :P
biasanya kalau masak-masak ni cik wok (makcik kepada husband) yang masak. yang head chef.
dia memang terrer masak.


ramai ok orang yang datang. kalah open house menteri macam ni. x)



my plate of deliciousness.



sate pun sedap. lembut je.



tak sempat rasa mi hun sup. terleka dengan nasi goreng sedap. haha

since rumah pak su ni kat sebelah je,
kitorang hangkut pinggan mangkuk semua bawak masuk makan dalam rumah.
buat bulatan hahaha

kanan tu faiz, adik husband. sebelah tu ina, wife kepada faiz. tengah pregnant dalam 4 bulan kot.



baju hijau is kak nora, kakak kepada husband. time ni memasing tengah khusyuk makan.

lepas makan tu, siap tukar baju semua.
rasa nak nasi goreng lagi. sebab sedap.
tapi dah tukar bajuuuuu.
so mintak tolong husband ambikkan sepinggan.
dia ambik dengan sosej dua ketul.
sedapnyaaa nasi gorengggg.

in namanya muka happy lepas kenyang. haha

ok sekian.

0 comments: