Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, August 26, 2013

durra's open house

kitorang telah dapat jemputan ke open house rumah durra semalam.

so off we go, dengan niat nak makan-makan. hah ha.


pergi dengan harith, my brother.






baju ai ada bowtie?



baju ai ada bowtie! lolx!



grrrrr bila nak sampai ni??! kunun. :P



bergambar dengan tuan rumah.



harith and hakim, his friend from school days.

orang cakap nak snap gambar, budak-budak ni pose gambar postur macam ni.
ye. bagus sangat diorang ni. -_-"


ada durian! yay!








juadah open house; lemang, nasi impit, rendang ayam, rendang daging, mee jawa, caramel pudding. air oren. hihi

thanks durra for inviting!! xD

zaman sekolah dulu memang rajin ikut rombongan kawan-kawan, ramai-ramai pergi serbu rumah open house kawan lain.
pernah jugaklah buat open house kat rumah sendiri. pun kena serbu.
sekarang nak pergi ramai-ramai macam tu tak de la, masing-masing dah tak tinggal sini, atau dah ada family semua. kalau ada pun pergi asing-asing la kan. lolx
so bila nampak budak-budak sekolah jalan beratur ramai-ramai kat tepi jalan, pakai baju raya nak pergi beraya, teringat kenangan zaman sekolah dulu. ;)
so cherish moment korang beraya time muda-muda ni before korang membesar bagaikan johan dan dah tak de peluang nak beraya macam tu lagi. hihi

ok lah. jumpa lagi nanti. cya!!

0 comments: