Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, August 25, 2013

ammar's solemnization

magic happens. so does love.
sebab tu la love is a magic. ecewah.

blehh wani e bukan nak cerita pasal magic hari ni.
tapi cerita kitorang ikut rombongan pengantin lelaki, my cous, ammar ke majlis akad nikahnya jumaat lepas.

majlis yang simple dan sweet.
dengarnya diorang memang tak nak buat grand-grand sebab saving for the future.
lepas kahwin banyak nak pakai duit.
(jadi yang plan nak kahwin tu, rajin menabung starts from now!) ;)


kitorang kumpul kat our house, lepas tu gerak ke rumah wahida, the future bride.

sebabnya pengantin perempuan rumahnya kat shah alam,
sebab tu sedara-mara kitorang kumpul dulu kat rumah kitorang. depa semua orang KL.


bros.



sy jadi salah sorang tukang bawak hantaran. kukuku


masuk ke dalam rumah beramai-ramaiiii *nyanyi altogether! c'mon!* :P



melangkah penuh tak de gaya. -_-"



ni hantaran untuk pihak lelaki daripada perempuan.



ariana elok tidur time majlis berlangsung.



bagi ariana kat neneknya sebab mamanya nak pergi snap gambar! lolx



apa la yang digelakkan harith dengan afif tu.



hantaran daripada pihak lelaki kepada perempuan. i looove the shoes and the cake! super gorgeous!


our family members. some of em.



lepak dengan asha kat tangga sebab senang nak ambik shot. asha was shooting the video.






kami kami team tangga. that's my dad! :)



ammar tengah dengar penerangan daripada tok kadi.



akad nikah ongoingggg. sekali lafaz saja. congrats!!


alhamdulillah selesai. doa ramai-ramai.






upacara batal air sembahyang / sarung cincin.



the newlyweds.



lepas tu, apa lagi.. makan!! *serbu ramai-ramai kat luar rumah*



ariana tengah borak dengan kak gee, my cous, kakak kepada ammar :) suka ariana haa. haha



these were what i took on my plate. sate dia sedap, berperisa!



a shot with my daughter. :)



peek-a-boo! *muka super excited wani, kejadah T_Tv*



ok dah. bai!!

lepas ni cerita pasal kenduri kahwin diorang pulak. :)

0 comments: