Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, August 21, 2013

kad raya dan kereta

can anyone explain, kenapa firefox ni asyik keluarkan pop up iklan?
adakah firefoxku dijangkiti virus?
tapi baru je renew kaspersky internet security hari tu.
grr sungguh la iklan ni.

tahun ni sy dapat dua je kad raya.
satu daripada penjual komik online kepada sy as his customer,
satu lagi daripada syaza (anak ezed, kawan sy) kepada ariana, my daughter.
*erk maknanya kad raya sy ada sekeping je la sebab satu lagi tu untuk ariana!! lolx*

jadi untuk mengimarahkan pantun pecah kaca pecah gelas,
dan sebab sy ni jenis yang mesti balas kalau orang hantar kad (walaupun lambat),
sy pun buatlah sekeping kad untuk syaza, daripada ariana.
(ada-ada je kan parents zaman sekarang ni. anak kecik lagi tak tau berkreativiti, kita tolong wakilkan bagi pihak. bahaha)
tak hantar pun lagi. nak hantar hari ni.

simple mimple sebab kekangan masa menjaga ariana. hihi


anddd
hari tu dah dapat dua buah kereta (lah sangattt. model je!) yang ditempah kat kawan.
sebab dia kerja perodua HQ.
dulu pergi pusat servis nak beli, dah habis.
so sy pesan kat dia la. nak jugak kaler putih, tapi putih dah habis katanya.
jadinya beli dua saja.. satu hitam (my car), satu silver (my husband's).


dua-dua ni harga RM64.



kereta myvi hitam sy. awwwwwww so cute!

tahun depan berapa keping kad raya lah akan akan dapat gamaknya.
screw you, social media.
lolx.

2 comments:

syira says:
at: August 21, 2013 at 5:03 PM said...

nak jugak myvi merah!!

wani ezryl * says:
at: August 26, 2013 at 6:09 AM said...

cuba tanyakan kat pusat servis perodua.. yg time kta g tu, kaler hitam xde, ada kaler merah je. tu yg tempah kat kawan.