Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, August 23, 2013

circumcised

hari ni kitorang bawak ariana ke shah alam specialist untuk dikhatankan, atau nama mat sallehnya, circumcise :P
biasanya kanak-kanak perempuan dikhatankan masa baby, tak sama dengan kanak-kanak lelaki yang dikhatankan masa sekolah rendah, siap duduk atas batang pisang lagi.. hihi

sy selama ni tak tau pun macam mana budak perempuan dikhatankan.
rupanya simple je prosedur dia, tak la angkat kain pelekat seminggu macam budak lelaki.
jumpa doktor, hiris sikit, dah. siap.
lepas tu tak ada la letak ubat luka ke apa sebab doktor kata lepas tu dah terus ok.
hebat kan.

ariana kat rumah, before bertolak ke hospital.



tunggu nama dipanggil.



selfie shot penuh vain. bahaha

yang khatankan ariana adalah Dr. nik rosmini.
baik orangnya. alah doktor semua memang baik. tak pernah lagi jumpa doktor tak baik. lolx


tengok tu, relax je ariana. nenek dia siap pegang tangan, tapi tak nak tengok sebab takut. hoho

ariana menangis sikit je, time kena hiris tu.
kejap je, lepas tu dia diam.
sungguh well behaved kamu. kihkih. tahniah kerana stay strong semasa berkhatan. you go, girl!

entry ini akan diakhiri dengan photos tangan kami.
last sekali tu tangan ariana dua-dua. ciao! :)







0 comments: