Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, August 19, 2013

lauk buka puasa

(ENTRY NI DI-POST DRP HP. SO PHOTOS BERDERET TAK DE CAPTION TU MEMANG DAH HABIT DIA)
hari ni baru nak start ganti puasa yang tinggal hari tu, sebab tgh berpantang.
10 hari untuk diganti! berusaha!!

my mom ada masak rendang ayam, so bersahur dengan nasi + rendang ayam + air milo + air kosong + vitamins.

awal pagi sebelum tu terbangun dalam pukul 12.30, lapar, buat nasi goreng.

untuk berbuka kejap lagi, sy masak daging masak merah, ikan goreng dengan sayur campur.
sayur tu habiskan apa yang ada di dalam fridge je.
malas kot nak keluar pergi kedai.
semua korek peti.. hahaha.
photo seperti di lampiran :P
oklah kepada readers yang berpuasa hari ni, selamat berbuka puasa!!





0 comments: