Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, February 25, 2017

meeting friends at jombali

semalam jumaat, lunch hour pi makan-makan kejap dengan azra and mardia kat jombali tepi hotel dorsett.
first time sy makan kat jombali.
cawangan banyak kan.
mardia kata memang semua situ sedap.
sy order kwey teow goreng basah.
memang sedap pun. supersedap.
so boleh mengulang lagi datang sini.. haha
harga standard macam kat secret recipe kot.
makanan belas-belas.. air dalam 6-7 ringgit.

time pergi tu pun penuh.
sampai ada yang berdiri tunggu meja kat tepi.
it's a great theory of mungkin sebab baru lepas hari gaji, it's friday and sebab tempat tu makanannya sedap.
having a good talk with them sambil-sambil makan.
yelah bukan hari-hari jumpa kan.
biasa whatsapp je kitorang ni.. haha *teknologi sangat!* :'D

three of the CSM members.



my bestie, azra.



close friend jugak (tapi jarak jauh. haha), mardia.



nilah kwey teow goreng basah yang sedap itu!!


udang besar 2 ketul bagi kat azra, sebab sy puasa udang. hahaha

building situ namanya suria kalau tak silap.
dah makin banyak kedai dibuka.
situ sebenarnya mall bertingkat.
so atas tu ada macam-macam kedai lagi.
belum sempat nak explore je.
toys r us pun dah bukak.
seronoklah siapa yang ofis dekat.
ofia ai terpencil sikit.. haha. (tapi tepi tasiklah. view lawa)

so that's all about it.
balik ofis sambung kerja.
dapat kerja baru daripada bos.

aight till then!

0 comments: