Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, February 13, 2017

our 5th year

haha masuk tahun kelima, boleh lupa tarikh anniversary *katok kepala sendiri* :'DD

itupun kawan-kawan kat whatsapp group dok wish2.
sy tanya wish kenapa?
hah, anniversary ke?! hari ni berapa hb?? hahaha.
husband pulak pagi tu dia cakap ada call, tapi tak angkat.
sy tinggal phone dalam bilik ofislah tu.
lepas tu dia pi meeting.
dah tengah hari baru kitorang wish me-wish sesama sendiri. lololx

oh btw tarikhnya dah lepas hari tu.. iaitu pada 10 februari. 10.2.12.
hari pun kebetulan sama dengan 5 tahun lepas; iaitu jatuh pada hari jumaat.

mengingatkan semula solemnization (akad nikah) pada 10 feb,
time tu sebenarnya sy tengah cuti seminggu balik daripada modul wataniah.
so boleh bayangkan la tahap kerentungan kulitku itu. hahah
malam-malam kat dorm dok la pakai masker.. dengan harapan kurang la sikit kerentungan.
tak ada ye, kalau ko dah berkawad hari-hari kat tengah padang kawad tu. haha
cuma cover sikit la tangan, pakai glove.
sy sorang je pakai glove. depa bagi sebab nak kahwin katanya :'DD

so here's to the 5th year, and more great years to come.

happy anniversary to us! :)


0 comments: