Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 12, 2016

si tudung biru bermain boling

rabu lepas, sektor P&P from the office ada buat perlawanan boling just for happy-happy;
dan jugak sempena TKSU kami yang dah start cuti bersara.
so each divisions ada hantar wakil team masing-masinglah.

memandangkan tak cukup orang *haha*,
sy pun join sekali despite of lama gile tak main boling dan obviously pencuci longkang handalan sejak azali lagi.
well a decent practice may help a bit tapi tak sempatnya lah nak practice.
so redahkan saja lah.

mana yang sempat snap gambar je ni.

team tudung biru! eh ada sorang lagi afif. tapi afif tak bertudung. so. haha. these were me, atifah and ramizah. (wani/tipah/izah)



divisioners & ex-divisioners. haha. imah, aleyne, miza, me and atifah.



gelap gelemat semorang sebab ada cahaya kat belakang. huahua



with pn suzy.. yang jugak datang bagi support walaupun tak bermain.



redho lagi tabah menerima kasut koyak rabs. kasut saiz pujaan ramai memang macam ni. haha



hah! ni dia team kitorang. tak sempat nak bagi nama yang fancy-fancy. oklah tu semua ada tone biru. rumah biru! lolx



wave!



tipah and izah ditemani bola boling masing-masing.

how did we do?
not great, but not bad either.
sy lah tu yang baling ke longkang manjang. hahaha
dah masuk game ketiga barulah ok sikit.


walaupun begitu, posing di bowling alley haruslah berlebih-lebihan. ahaha



this is the kamehameha pose; inspired by dragon ball. lolx!

jumpa lagi di competition yang lain!
(markah rendah macam tu, nak masuk lagi ke? HAHAHA)

till then! bye!

0 comments: