Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 26, 2016

makan tomyam

sabtu lepas kitorang ke serai shaftsbury, cyberjaya.
tiba-tiba teringin nak makan nasi goreng dia dengan tomyam sedapp.
fuh time type ni pun dah drooling, habis keyboard banjir HAHA JK.


tangan pensebok ariana bariana dok tunjuk-tunjuk kat nasi goreng sy.. hahaha



kali ni cuba order pisang goreng panas dengan sos gula melaka dan ais krim vanilla untuk ariana.

hanya sebab ariana nak makan ais krim dan tak de menu ais krim satu scoop. haha
lagipun budak tu makan pisang goreng jugak. why not.
gemuk-gemuk pisang dia. nice one.


tak order banyak pun, secukupnya dengan kapasiti perut. lolx



haa ni la yang kuidam-idamkan. tomyam! (ayam). ye, order ayam instead of udang sebab nak menjaga kemaslahatan kulit muka yang zits sana sini.



ariana, enjoying her pisang goreng.

anaqi ada.. husband tolong pegangkan sambil makan nasi lemak serai.
sy ni tak multi-tasking macam beliau.. sambil pegang sambil makan. haha

lepas tu kitorang ke ekspo aquapets kot kalau tak silap namanya.
tak tau pun nak ke sini, tiba-tiba husband pusing stering ke mines.
ramai juga yang datang bawa anjing.. comel-comel siap groomed la letak dalam stroller.
tapi kitorang pergi kat tempat pertandingan kucing.
ariana suka la tu dapat tengok cats.
sy suka yang flat face se-flat-flat-nya. comel nak picittttt!

sy paksa ariana bergambar dengan kucing. hahaha

then dah habis tu, balik.
ahad tak ke mana pun, pergi pasar je beli stok bahan memasak untuk seminggu sebab malas nak beli kat pasar selasa. :P

ok till then!

0 comments: