Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, July 27, 2016

mendobi

mesin basuh kat rumah kitorang tetiba kong hari tu.
air bertakung tak nak keluar.
ni baju dah menimbun.
so for the third time, ke kedai dobi layan diri dekat-dekat area rumah.

awal pagi tadi sebelum ke ofis, siap-siap masukkan semua baju kotor dalam plastik.
letak dalam kereta.
balik ofis terus meluru ke kedai dobi. haha
sy balik 4.30 petang, so sempatlah ke sana despite of kawasan (komersial) tu tak de parking lepas pukul 5.
masuk kerja dan balik kerja awal adalah agak convenient di putrajaya yang maha sesak ini. :)
kalau lambat keluar, bersesak-sesaklah dikau bersama rakan-rakan putrajaya yang lain. lolx

kat bawah ni gambar sy dan ariana ke dobi pada ahad lepas.

she's being really helpful. thank you, banana. hehe


selfshot di kedai dobi. memang tak de kerja. hahaha



pembantu ai yang rajinness.


oklah situ, ada wifi semua.
kalau mesin rosak boleh ke sana basuh bajulah ye. bahaha
(harga repair mesin basuh lebih kurang RM300++. bertabahlah)

video

0 comments: