Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, September 21, 2014

taman saujana hijau, putrajaya

hey hey semua!!
happy ahad! :)

ahad sy ok-ok aje, most of the time baring je kot sebab demam.
in fact dari rabu hari tu dah start tak sihat, tapi khamis sampai ahad ni straight demam flu.
semalam sabtu sempat la keluar kejap pergi baby expo sebab nak beli botol susu diskaun HAHA
tu pun dapat keluar time-time lepas makan ubat.. so ada tenaga nak keluar la.
kesan ubat habis, terkelepek balik.
ni dapat blogging cargas-cargas ni sebab baru makan ubat sejam lepas buahaha
ubat demam dah habis.
kalau petang karang still tak sihat, nampaknya kena pi klinik mintak ubat baru la.

so ni photos daripada weekend lepas.
putrajaya ni besar ok, tak habis explore pun lagi semua tempat.

ni salah satu tempat yang menarik kat putrajaya untuk joggers atau yang suka view lawa.
taman saujana hijau, located at precint 11.
kalau cari kat GPS memang tak jumpa.
just drive ke presint 11, lepas tu cari papan tanda warna brown yang tulis 'Taman Saujana Hijau'. ikut je la papan tanda tu.. insyaAllah jumpa.

since hari ni tak berapa sihat,
tak de perasaan nak letak captions kat semua gambar.. bahaha.
enjoy the photos and the lovely view! ;)





baju sukan kemain, tapi tak jogging pun sebab bawak ariana. agak exercise jugaklah dukung dia naik bukit :P



let's dance!! xD






ariana and babah. :)



tudung lima ringgit. haha



sempatlah goreng nasi sikit buat bekal makan kat sana. dengan air milo and sedikit keropok ikan terengganu. weehoo






mengorek dan mengkaji. HAHAHA

k doakan sy sihat laju-laju!!
hidung sumbat nak makan pun tak dapat nak bau haha
kbai!! xD

3 comments:

F50 says:
at: September 22, 2014 at 8:33 PM said...

Pernah jugak jogging kt sini. Bleh tahan jugak semputnya.

kaizenDaGreat says:
at: September 23, 2014 at 9:19 PM said...

Semoga kamu cepat sembuh. Banyak2 minum air masak... semoga Allah merahmati di setiap kesabaranmu menghadapi ujian ini. ;)

wani ezryl * says:
at: September 28, 2014 at 6:01 PM said...

F50^ ha a kalau ikut trek tu betul2 berapa km eh.. 2-3km macam tu. tabah betul awk berjogging. kitorg jalan ke depan sikit then patah balik hihi


kaizen^ thanks raja! doc ckp asalnya selsema sebab allergic. then terus sambung demam and batuk. getting better now. :)