Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 29, 2014

family dinner di pasta express

hola!
happy monday, peeps!!

gilalah, dah seminggu baru nak blog balik. buahaha.

ok kali ni entry pasal last week jugak sebenarnya.
sebab sy kan demam seminggu, memang kadang je la pun nak blog.
jadi sekarang untuk meraikan kesihatanku yang kian pulih,
mari kita blogging balik! hihi

ni time kitorang dinner kat pasta express.
silap datang la time hari gaji.
orang punya la ramai. haha
so makanan sampai lambat sikit.
lambat tu tak de la lambat mana.. cuma tak sepantas biasa.
orang yang kerja situ pun macam dah lain.
tak tau la sama ada tukar management,
atau pekerja lama yang muda-muda tu semua dah pergi sambung belajar.
(pandai-pandai je buat tekaan sendiri :P)

nah lah gambar kitorang and makanan :)

sy order hot chocolate, husband order iced white coffee.



family shot. gembiranya ariana, ewahh.



tadi muka gembira, now eksyen habis. mak pak dia pulak yang happy overload. xD



chicken grill.



cheese prawn bruschetta.

sangat banyak ok bruschetta dia..
ingatkan dua keping je.
sebab time tu sy tak lapar sangat.
tak de la nak pesan pasta atau ayam sebab takut tak habis.
rupanya roti keping ni pun banyak!! :DD
last-last tinggal 3, tapau bawak balik.


bruchetta upclose.



pesan onion rings jugak. bawah tu dia bagi fries.



ni pun tapau separuh.. makan tak habis. bukan tak sedap, tapi portion banyak. kenyang. hahahah


lepas tu balik rumah sambung baring sebab tengah demam.
hihi demam-demam pun sempat keluar makan kan.
(sebab tak larat la tu tak masak kat rumah) ^^

kbai!

0 comments: