Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, April 10, 2014

ariana si laju

assalamualaikum and helo delo.

macam biasa, sy lambat update. hahah
kesibukan melanda (kemalasan jugak! lolx)

entry ni update pasal ariana.
esok-esok sy tua kang senang nak cari pasal progress dia HAHA

she's ten months now,
with the ability of sepah-sepah-ing *faint but redha* :DD
and dia tengah working on her steps.
setakat ni rekod dia bertatih sendiri adalah 18 langkah hojyeah!

and kalau dia nak turun dari tempat tinggi ke tempat rendah;
contohnya yang macam bertangga,
dia akan pusingkan badan dan landingkan kaki dulu pelan-pelan, baru badan.
smart sungguh dowh (ye wani e memang suka puji anak sendiri wah haha)

and it's hard to snap her still photos nowadays..
she moves pretty fast!
(tak boleh imagine esok-esok bila dah boleh lari. considering a harness, wani?? heh he)


hobinya adalah ke dapur dan korek kabinet.


busted! siap buat muka tak bersalah lagi. -_-"


experimenting semua barang. tangannya kuat. memang betul kuat.



beli baju saiz L pun dah boleh jadi body fit macam ni ROFL!



ni time nak balik dari rumah atuk+nenek di shah alam. that's her uncle faliq.

ariana kalau tengok uncle faliq dia,
jangankan tengok, dengar suara dari jauh pun
terus melompat. muka berseri-seri gembira.
amboi kalau ada uncle dia,
dengan mama pun tak nak. HAHA
(masa dia baby dulu faliq yang banyak jaga)


ariana in purple.


salah satu gambar tak duduk diam. ada je nak dipegangnya.

tu je.
doakan sy dapat tangkap gambar still dia yang decent.
kalau tak punyalah payah.. haha

kbai! ;)

0 comments: