Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, July 02, 2018

of birthday and wishlist



assalamualaikum and hi!

tepukan halilintar untuk sambutan gilang-gemilang ke-34!!
*bunga api meletus di udara* HAHA

my birthday came on june 21st, entry ni yang terlewat sikit sebab ai is kesibukan nak post entry :D
bought myself a cake from baker's cottage.
always love their cakes sebab tak manis sangat, tak muak sangat, lembut and just nice.
this one is a chocolate cake. super sedap.




then as usual on a celebration, went to serai seksyen 3 shah alam for a treat.
husband's treat *thanks, darl!*
time sampai tu macam kenyang lagi sebab makan secara makmur time breakfast hahaha.
pulak tu diorang sajikan ikan siakap besar gileee macam 3-4 orang makan!
agaknya tak de saiz kecik.
so kitorang tapau separuh, separuh lagi makan kat sana.




so here's my wishlist! lewat sikit, but better late than never, no? ;)


  • a slim external hard disk (grey/chrome/black/white) to store my overwhelmed photos :P
  • ikea's HAMPEN (beige). it's a rug, actually.
  • kuali biasa saiz kecik (yang ada ni dah berkerak teruk).
  • set kuali/periuk shogun. bahaha mak2 sangat punya wishlist :'D
  • korean fruit & vegetable essence. biasa beli ni kat cosway, tapi kena tunggu promo price.
  • Q sized bedsheet (grey-ish or pastel-ish can do).

dahlah. tu je terfikir setakat ni. tak ada hadiah pun tak apa, asalkan ada handmade card. LOL JK.
dah tua-tua ni tak de nak celebrate lebih-lebih mana pun,
more to make the kids happy.
diorang kan suka kek-kek ni. haha

so happy birthday to me! :P
i do wish for a longer (or moderate), healthy life to perform my ibadah better and become a better person, insyaAllah. the prayer also goes to you guys; dear readers.

toodles!!



0 comments: