Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, July 31, 2018

july's life update

assalamualaikum and hi!

julai pun dah nak sampai ke penghujung.
entry ni tak de gambar sebenar sebab tak transfer lagi. hahaha

so here goes update kehidupan dalam ringkasan :P



  • orang lain tengah kegilaan tengok drama jangan benci cintaku (husna di sana, husna di sini), tapi sy dok tengok my kitchen rules season 9. AHAHA
  • tak pindah rumah baru lagi. kerja-kerja masih berjalan. cat rumah pun belum :DD
  • hajat di hati nak tukar rumput karpet japanese, tapi harga dah RM5,700.00. *menangis tepi bucu seketika. HAHA*
  • ikea tu dah macam rumah kedua. asyik pergi ikea je back and forth. belinya tak :P
  • tapi weekend baru ni, akhirnya berjaya beli perabot! kebetulan tengah sale. belilah sofa seketul dan katil budak-budak. asalnya nak beli Busunge 2x. untuk ariana 1, anaqi 1.

busunge. ada juga warna soft pink.

  • tapi sampai-sampai kat ikea, budak-budak berkenan dengan Kura pulakkk. fuh jimat duit! 1 katil, 2 orang.

kura bed.
so untuk deco-deco, tak habis fikir lagi nak buat macam mana.
fikir camne nak cat je ni.
upah cat dah la mahal. haha
tepi terpaksa cat jugak sebab orang yang buat kerja tu pegang-pegang dinding, memang dah kotor jadinya.

eh macam malas nak menaip la pulak. kikiki
sambung nanti ok!

bye byeee!!

(eh pendek pulak entry! lolx)

0 comments: