Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, January 05, 2017

playtime with the kids

just my normal day on planet earth.
AAs' nursery update: ariana dah nampak seronok nak ke taska hari ni.
anaqi pulak just recovering from the fever.
bos ai dok cakap kalau demam ke apa boleh bawak ofis.
little did he know; office's too cold for babies.
tidaklah sy mahu membawa budak demam ke ofis. bertambah demam nanti. ahax
so after i took a one day break and took care of anaqi yesterday,
alhamdulillah hari ni sihat dah dia and pergi taska.
hence today, bawaklah diorang main kejap kat alamanda.
main kereta pusing and main playground kat tepi parkson tu.


ewah kemain lambai. lolx



clueless expression from anaqi. haha. rela lagi dia main petik suis kat rumah agaknya :D

yep, anaqi suka petik suis.
entah dapat di mana kegemaran tu. but doing it just amuses him.

ingat nak bawak diorang naik train, tapi tempat main train tu dah tutup.
nampak macam nak bina marry-go-round kat situ.

work is piling up towards february,
so tak nak cerita pasal kerja.
cause nothing's hype to be told about.
think my work motivation is degrading idk.
i just work to live. that's it. sad truth. lolx

good thing i have other best things other than work that i enjoy much;
so that would be good enough for me. :D

new phone?
masih tak tau nak beli apa.
i was 'busy' watching youtube unboxing and reviewing of:
a) iphone 7s;
b) google pixel; and
c) samsung galaxy s7/edge

mungkin sy perlukan smartphone yang kalis air, sebab phone lama sy rosak dulu pun disebabkan oleh kena air.. yah haha *menangis di sudut hati. aiceh*

tunggulah ada duit yang mencukupi nanti.
sementara tu cuci mata tengok youtube je lah. hahaha

jumpa lagi nanti. tatahh!

0 comments: