Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, January 20, 2017

phone

hey hey!

am taking a day off today.. will be going somewhere *will update about it later*

semalam pi beli phone baru *mengimbau kejadian note5 yang dah kong. uhuk*
love my old phone; i do.
sebab sy suka lukis-lukis and note5 ada s-pen :D
tapi move on lah, this time i bought an s7 edge.. let's see how it rolls.
have issue dengan tempered glass dia, macam susah nak tekan at some point.
tak tau la glass tu tebal sangat ke, tak pasang kemas ke atau macam mana.
tapi nanti nak tukar glass lain la kot.
cover belakang pun too thick, i may consider to change it to a new one :D
nak ikutkan, sy tak suka pakai cover telefon.
biarlah dia bare macam tu je.
tapi the phone needs 'protection', especially daripada orang yang ganas dan suka buat jatuh telefon macam sy ni.. fuahaha. T_T *mintak simpang la jatuh lagi hoii*

bought the gold platinum one.

balik daripada beli phone tu, singgah masuk kedai 'switch' (kedai apple yang namanya 'switch').
mengkagum-kagum tengok imac, macbook, iphone dan seangkatan dengannya.
kagum tengok harganya jugak.. :D
with the iphone's price, i may prolly buy a 60" tv instead.. idk. heheh
tapi tak adil la nak compare macam tu kan.
kalau nak beli, you just beli.
i'm sure if i have so much money; like a mountain much, or a galaxy much,
i will splurge it on tech stuff like those.
handbags, shoes, make-ups tolak tepi. haha

oh sebelum menutup kata,
semalam i had been a temporary 'datuk'. hahaha
literally got a bintang darjah kebesaran; pinned on the no. 1 uniform that i wore.
hahahh nahh, sebenarnya ai is jadi model contoh pemakaian pingat.
so merasalah kau pakai selempang dengan bintang P.M.W. lolx (it's panglima mahkota wilayah from the acronym)
apa tandanya tu?
tu tandanya tak lama lagi ofis nak sambut federal territory day dan bertungkus-lumuslah office peeps semua untuk menjayakannya.
let make this happen.

0 comments: