Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, February 27, 2016

sambut anniv di sharin low

selamat bersiaran! xD
kenapa rasa macam dah 2 minggu baru sempat update ni? haha.
maafkan daku, kesibukan membatasi. aicewah.

10.2 yang lepas kan wedding anniversary kami yang keempat *fantastic four!*
tapi celebratenya lambat sikit sebab time tu husband outstation ke KK.
maka lepas-lepas tu baru pergi makan kat sharin low.
kitorang ni kalau dah suka ke satu-satu tempat makan tu, tempat tu je lah.
sebab dah confirm sedap ikut selera tekak kita kan. ahax.

bergambar dengan anaqi menaqi dulu.

haha anaqi ni macam-macam nicknames dia dapat.
anaqi menaqi, naqinaqi AND grandpa anaqi.
'grandpa' tu sebab kekadang dia ada buat muka grandpa.
hahaha susahlah nak explain muka grandpa tu macam mana :'DDD

ariana punya nick; ariana bariana.

and both of my kids memang ada lagu masing-masing yang di'compose' *gile kau siap ada compose lagu!* secara sendirian berhad oleh diri sendiri. ekeke

lagu ariana macam mengalun sikit.
lagu anaqi macam pop catchy pulak.
nasiblah korang dapat mama cenggini yang siap ada compose lagu. HAHA


husband melayan ariana yang nak makan sayur.

sayur??!
ye itu agak pelik sekali. haha
makan sayur ratah.
budak-budak mana suka sayur.
tapi tetiba ariana suka pulak sebab sayur kacang ni bersalut tepung rangup.
oooo so tu la cheat foodnya!
lenkali nak bagi anak-anak makan sayur, bolehlah digoreng crispy.
macam keropok kot, tu yang dia suka.


anaqi duduk elok-elok je di dalam stroller.



hidangan kami. ha nampak tu sayur! tempting kot!!

sikit je lauknya sebab makan berdua (plus one).
kang order banyak-banyak, tak habis pulak.
tu pun sy nak ikan, sayur dengan sup tu je.
husband tambah order ayam lemon.

HAPPY ANNIVERSARY, HUN! tq belanja! ahax.

0 comments: