Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, January 08, 2016

wani e review : LÍLLÉbaby airflow carrier

apa-apa pun, first sekali kita tepek photo anaqi tengah senyum.
haha.
kemain lebar senyum.
dividen baru masuk ke, son? :P
*hashtag dividen* *hashtag serbu bank* lolx




tak de apa mana nak cerita.
life's been great.
now tengok drama baru kat tv; sha & shah.
kelakarnya lahai kamal adli tu. heroin yang jadi sha pun lawa gile woahh.

hari ni pulak ariana ada minat nak makan nasi, tengah hari tadi.
dia kan selalu tak nak nasi.
ingat dia tak nak makan.
sekali dia rembat nasi dengan ayam padprik aiiiiii.
sebbaik cukup je untuk kami berdua. haha *tiup sudu - ganti tiup kuku*

dan baru-baru ni sy ada beli baby carrier untuk meng-carry anaqi, especially ke tempat-tempat yang susah nak bawak stroller.
ai kan noob bab-bab barang baby ni.
dulu pernah beli carrier time ariana baby.. pastu sakit tengkuk kalau guna.
last-last tak pakai sebab tak convenient.

dah sampai! yay!

this time sy beli carrier daripada LÍLLÉbaby..
yang airflow punya.
dia ada banyak jenis. yang original, organic, all seasons..
sy asalnya nak beli original. pastu kaler hitam tak de stok.
seller tu cadangkan ambik airflow.
airflow pun ok. so ambik.

beli carrier ni sy tengok 2 benda :
1.function
2.design

lawa kot carrier dia! *wani dasar rupalistik*
ada yang siap designer punya design.
tapi mahal lah yang tu.
beli yang biasa punya sudahlah.

ni contoh kalau pakai :



depan boleh, belakang boleh.
6 positions boleh.
ada hood bagai.
and yang bestnya, boleh dipakai dari usia infant (baby) sampai 3-4 tahun. max 20kg.
ariana pun boleh masuk ni haa.
tapi tak payahlah. biar dia jalan. exercise. lolx

yang bawah ni contoh designer punya design.. tokidoki ke apa ntah namanya.
tapi smart kan!!

superduper smart.

semalam dah try pakai dengan anaqi.
tak sampai 5 minit,
boleh dia tertidur dalam tu!

oklah.
cakap pasal tidur,
sy pun nak nap kejap.
sebab anaqi pun tengah nap. HAHA

kbai!!

0 comments: