Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, January 16, 2016

hobby on past time

hey how's it going, guys?

hobby.

hobby that gets someone back to his insanity from his monotonous life. lolx

zaman schooling dulu rajinlah kita tulis hobi kat buku autograf.
ingat lagi tak apa hobi kita dulu-dulu?
hobi yang famous in 90s macam.. kumpul setem. yeah HAHA. spot on! :P

hobi sy dulu kini dan selamanya may be.. melukis.
walaupun sungguh ashamed nak mengaku tu hobi sekarang sebab jarang-jarang dah melukis dek kekangan masa.

so hobi sy yang sangat legit sekarang mungkinlah..

1. mendownload movies (sy download lebih banyak daripada menontonnya. haha! - again, sebab kekangan masa :P) now i have piles of em to be watched. great. just great.

2. blogging. yeah. go figure.

3. dan ni satu hobi ni yang win-win; memasak. sebab lepas masak, boleh makan. menjadikan hobi seterusnya.. mungkinlah MAKAN. haha. tak lah! makan tu fitrah. so yeah. hobi memasak tu mungkin.

sebut pasal masak dan makan, nah lah latest photos of my cooked meals.

macam tak biasa korang dengan photos makanan dalam blog ni. ahaha!


ikan gelama masin. merenung ke luar jendela.. bayu pagi meniup lembut.. lihat bintang di angkasa.. hahaha rap la pulakk.

oh yeah i also have this kesukaan terhadap rapping.
some hip hop/rap songs, kalau sy suka bait-bait liriknya, boleh jadi terhafal ok.
so is that considered a hobby too?
ntah. lolx
kembali ke photos makanan!!


sayur campur goreng ramai-ramai. sayur adalah bagus untuk kita!



kari daging bersama kentang. aku-tak-suka-kari-mamak-aku-suka-kari-melayu. LOL



padprik ayam tapi tak pedas sebab nak bagi ariana makan.

ok lah ariana makan.
misi berjaya. hahaha


sayur taruk lebih. suka sayur! suka suka suka. *unthonglah suka sayur! pft* :DDD

ok dah lah habis dah.

back to our routine. kihkih.

byes!!

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: January 25, 2016 at 8:40 AM said...

Aku merasakan makin aku tua makin aku abaikan hobi. Hobilah yang menjana kreativiti minda dan kehidupan... huhuhuhu... hoii hobiiii jangan lari!!! ;D