Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, January 03, 2016

kegilaan dilwale

sekarang ni ada 2 musim kat wayang;
musim star wars (which sy tak ambik port pun sebab bukan fan of star wars atau cerita-cerita angkasa lepas),
and musim dilwale.

semalam plan nak pergi tengok dilwale dengan husband.
dah siap-siap semua.
mandi pakai baju nak pergi berjalan.
then bila bukak website nak tempah tiket..
banyak dah sold out!
bukan 1 cinema je, tapi SEMUA cinema yang berhampiran dengan shah alam ni!!
ada la yang pukul 7 petang,
tapi tu pun tinggal 2 seats kat row depan.
baik tak payah tengok kalau terdongak-dongak.
dah la dekat 3 jam.
tak feel langsung kan.
nanti keluar panggung, kepala terteleng ke atas sebab lama sangat mendongak.. macam mana?
hahahaa

(pernah ada experience dok kat seat depan sekali sebab movie tu baru keluar and ramaaai nak tengok. merasalah mendongak sampai habis cerita. panggung super besar pulak tu. haha)

so dengan kekecewaan yang tak munasabah,
sy pun makan cream puffs banyak-banyak sebab stress tak dapat tengok dilwale.
hahahaa not! exaggerate je lebih.
tapi part makan cream puffs tu betul :P

jadi kita tunggu next week pulak.
tapi kali ni memang nak book awal-awal.

:)

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: January 3, 2016 at 4:39 PM said...

Haih... ko pun terkena demam dilwale ke? Hahaha. Semoga dapat tgk dilwale agar mengurangi pemakan cream puff secara melampau... hahaha