Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, May 23, 2015

hari sabtu (apakah tajuk!!)

happy saturday, peeps!

ingat nak terus buat entry sambungan jalan-jalan melaka hari tu.
tapi pagi-pagi ni kelaparan like i can eat a dinosaur.. haha.
jadi tak de mood nak buat entry makan *sebab tengah lapar?? LOL*
tengah tunggu husband belikan mee goreng mamak kat luar. *grin*
ye hari kemalasan macam ni dengan tak de bahan2nya baiklah kita tapau luar je.

for this random entry, ada tiga photos je.

ariana's hand and her hello kitty's balloon sticker.
hahahh dia buat macam belon betul, siap terbangkan di udara!
*todds and their crazy imagination*
sekarang musim dia main sticker dan conteng dinding.
(habis dinding kuarters, woi!)
so layankan je la. :'D


hobi naik kereta tetap diteruskan.
memang untung la orang yang letak mesin-mesin kereta kat shopping malls ni.
manjang ada budak naik.
dia tau soft spot ibu bapa ni.
sekali datang naik 2-3 kali.
sekali naik, seringgit dua terbang. sebulan? setahun?
ni kat atas ni photo of ariana yang semenggah sikit la. biasanya rock2 je budak ni :PP



gambar tang bila ntah ni, korek-korek jumpa. but not too then la.

tu je entry random and gambar random untuk tatapan semua.
hahaha
tauuu sy mengabaikan blog ni dengan agak kerap sekarang ni.
btw that day sy merata cari buku 'the lost world', and i found it online.
and i bought it!! xD *macam satu kejayaan abadi. over. GAHAHA*
buku second hand la tapi, but it looks and feels like brand new!
thanks pada yang jual. seller pun baik bangatt.
now memang mood baca buku thriller or adventure je, tak tau kenapa.
back macam zaman sekolah-sekolah dulu kot.
banyak baca buku macam ni. lolx

kthen.
nak tunggu mee goreng mamak ai tiba. bahaha
husband's so sweet~ :'DDD

0 comments: