Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, March 25, 2007
smlm pegi taklimat JPA di ptg kala dgn infiniti students *sbb sy xdpt nk kire haha* disumbat ke dlm lecture hall yg patutnya utk 300+ org je. da jd mcm parti liar *sbb byk sgt org*, bezanya org2 kat 'parti' ni tidaklah liar bahkan memakai baju yg decent2 belaka :b

then org2 JPA tu suh kitorg bukak akaun kat bank baru, padahal kitorg ada 1sem je lg nk habis. oklah xkisah. ^^ org2 JPA + bank tu mintak students semua dptkan salinan IC utk urusan bukak akaun. memandangkan diorg xtampal kat notis suruh bwk salinan IC, maka semua students berpusu2 menyerang kedai photostate yg berjauhan *xdenye berdekatan. sni semua jauh hahaha* mcm dlm amazing race :P

proses nk bukak akaun tu agak xteratur. dpn kaunter *yg asalnye meja pensyarah* , semua rebut2 mintak kad ATM.. then students yg berhemat sket telah membuat barisan sgt pjg smpai pusing 1hall.

fithri yg bising tu pun ada, dia da jd mcm pegawai JPA kat dpn tu sbb most of d students clueless camne nk buat, jd dia terangkan satu2 dgn suara yg lantang *patutnya dia dibayar upah lolx* kitorg pulak malas nk tggu lama, beritahu kononnya kitorg ada kelas lps tu *hahahaaa gelak muslihat* :b overall, benda ni memenatkan sbb x organized. may b boleh improve in d future :]

-------------------------------*

lolx i fall asleep on d couch at d end of af5's 2nd concert last nyte but i noe afiq was out.
most of d performances wr improved compared to last wik ^^
aizat & his punk rock is freakin nice :]
dafi as usual, made d cutest performance ahaha. it's good tha he din sing d song with nasal voice like d original singer did :P
heliza was alright too.


dafi on pencinta wanita.

0 comments: