Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, October 19, 2014

yang ditunggu

happy ahad!

semorang ada benda yang ditunggu-tunggu.
jyeah i guess that'll make things a bit interesting, right? ;)

hari ni cakap pasal movies.
sebab hari ahad kan. santai la. haha
and sy rasa macam minggu ni relax sikit..
isnin selasa tak masuk ofis, kerja kat luar.
rabu dah deeparaya.
khamis jumaat, then weekend balik.
how cool is that :P

so back to the movies.
sy ada la follow beberapa movie sequels yang pada saya best.
dulu follow pirates of carribean, saw, LOTR dan shrek.
dia punya definisi 'follow' tu adalah, kalau dah keluar wayang or dvd je, terus pergi tengok or beli.
haa macam tu punya follow ok :DD
bukan dah 2-3 bulan baru tengok. bahaha
malangnya sequel yang famous macam harry potter sy tak tertengok pulak.
bukan sebab tak best, may be sebab dah terlepas so macam malas nak tengok dari awal.

baru-baru ni pulak gigih follow the hunger games. insidious.
and yang dari dulu sampai sekarang follow sequels (and memang sentiasa ada sequel dia haha) adalah Wrong Turn.
walaupun lepas yang no. 1 tu, sequels dia tah apa-apa tapi tetaplah sy follow sebab sy suka cerita gore (now tak tengok sangat gore la, just tengok wrong turn sebab dah ikut dari dulu).
andddd yang dinanti telah tiba.. hah ha
wrong turn 6 in the houseeee (tak ada kat wayang ye, keluar kat dvd je)

sila tengok trailer di youtube kalau nak dapat gambaran cerita.

basically wrong turn ni ceritanya pasal orang yang salah masuk jalan,
termasuk ke dalam hutan,
dan bertembung dengan 3 adik-beradik hillibillies yang suka makan orang (cannibal).
memang banyak adegan slash sana sini, so yang bawah umur, ibu mengandung semua tu tak digalakkan tengok ye.
tengok cerita-cerita gembira je lah.

ok tak sabar nak tengok niiiiii.
haha.
kbai!

0 comments: