Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, February 09, 2013

metropolitan vacation

hey, yaw! (feeling ala2 metropolitan lah sgt. HAHA)

we'r at cititel midvalley. cuti2 CNY kononnya. lolx.
sekali nk celebrate our 1st year wedding anniversary esok.
so hari ni kita shopping mopping, tgk movie lah apa lagi xD

tadi jalan nak pergi KL lancar je.
skjp je dh smpai KL dr shah alam.
agaknya sbb semorg balik kampung.. tu yg jln clear kan.

sy book bilik hotel ni on9 je.. lebih murah.
kalau phone reservation mmg mahal, beza nk dkt RM100 ok.
ambik bilik superior sudah.. asal selesa & boleh tidur.
sbb nak pergi shopping je pun. muahaha

ok la cititel ni..
staff friendly, dpt complimentary wifi..
bilik tak la besar tapi boleh gerak lagi la. hahaha
yg penting dekat gile dgn midV.. dia connect terus dari hotel.
cuma tak de iron, so iron tu awal2 dah bawak dari rumah.
kalau bilik deluxe ada ironnya. kihkih

so kejap lagi kita pergi shopping,
pastu dekat maghrib nanti balik hotel mandi2..
lepas tu sambung pergi midV balik.
brilliant tak idea ni huahahaa

ni pun post entry pakai hp je.
sila saksikan sedikit gambar2 yg ada.
enjoice!

2 comments:

Wak Gelas™ says:
at: February 10, 2013 at 7:31 PM said...

salam wak tumpang singgah, tadi baru balik dari tanjung kempit endau yee.,e HHHe

wani ezryl * says:
at: February 11, 2013 at 1:22 PM said...

wslm wak.. selamat singgah ye. haha