Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, February 24, 2013

lepak dengan DPA besties

selain daripada isz best friend sy,
sy jugak ada best friend di DPA.
called her bestie; azra. lepas tu campur dengan geng-geng bestie kitorang.
ada mardia, mai, kak wan, salinie..
so hari jumaat tu kitorang lepak kejap sebab nak meraikan azra di minggu akhir menjadi single. haha
ye minggu kedepannya dia nak berkahwin dah.
so let's celebrate!

haa tu azra di kanan yang nak kahwin tu. muka berseri-seri, yaw. kiri tu mai. kejadah pulak scarf kitorang *mai and i* sama time tuuuu. cisss. hahha



waffle menggiurkan.



ai makan nasi kerabu je. bahaha



kak wan and mardia. mardia baru pindah ofis baru di putrajaya. welcome tu putrajaya, mardia! :)



kitorang kitorang yang tak kahwin hujung minggu depan. *yang nak kahwin tu tukang snap gambar AHAHA*



with my bestie.. and mai :)

lepas tu rush balik sebab lepas lunch hour ada meeting.. plus nak siapkan kerja sikit.
so thanks everyone for the wonderful hang out.
next time kita hang out lagi, yea!! hihi

0 comments: