Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, February 05, 2013

makan sini sana

ye. bagi mengekalkan bentuk badan ideal,
*iaitu berat bertambah setiap minggu. ohok* ..
.. kita perlulah makan dengan awesomenya.

mixed photos daripada hari-hari berlainan.
ada jugak yang tak berkait dengan makanan.. haha.
here goes.


time ni tengah dinner kat amsa dengan husband.. makan siakap masak pedas, kangkung goreng dengan telur dadar. sedapp!!



ni malam semalam.. makan burger ayam tak nak sos, tak nak mayo.

padahal petang tu pukul 6 dah makan nasi goreng kampung, telur dadar, 2 cucuk sate ayam.
malam tu teringin makan burger pulak.
sebabnya?
sebab masuk dalam kereta petang tu, tiba-tiba macam terbau burger.
padahal tak de burger pun dalam kereta. haha
thanks to husband susah-payah pusing keliling kampung carikan burger malam semalam. kihkih
*love you!*
 


view putrajaya yang mendung. mendung is my fave weather! :)



hohoho ni time lunch dengan azra hari ni.

jumpa azra sebab dia ada cerita tergendala yang nak diceritakan dari hari tu.
plus dia edar kad kahwin dia.. hihi.
alhamdulillah ramai yang kahwin/tunang bulan ni, bulan depan. happy for you guys :)
yang photo atas tu, sy makan nasi beriyani ayam goreng. azra makan mee jawa.
ni kat food court presint 9, putrajaya.

//

petang tadi pulak husband cakap balik lewat sikit sebab dia nak ke gym pejabat.
so sy pergi jalan-jalan kat pasar putrajaya dengan syida lepas office hour.
ni first time sy pergi pasar waktu petang.
pasar putrajaya ni setiap selasa dan jumaat. tengah hari sampai malam.
memang meriah ok. macam bazar ramadhan pun ada.
kelabu mata tengok banyak sangat choices. wee. food heaven!!


burger patty-buat-sendiri yang tebal dan dicicah dengan sos blackpepper. nampak menyelerakan!



syida singgah beli jagung bakar.



ni time kat gerai char kwey teow. nampak tak tu api menjulang.



sy duduk situ makan char kwey teow. memang lazat!!

sederet situ tiga gerai char kwey teow.
sy makan kat gerai tengah-tengah.
sebab nampak lebih besar dan ramai orang. haha



melepak di gerai char kwey teow dengan syida. tu syida tengah pegang satar di tangan. sy pun beli satar jugak :D


oklah habis dah cerita makanan kat entry ni.
ai nak masuk bilik. nak tido. krohhhh.

good night, pretty peeps!

0 comments: