Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, September 30, 2012

gambar-gambar random

jyeah. mixture of everything.
sila saksikan :P

ikan selar kecik goreng garing. bumbu kunyit, bawang merah, bawang putih, cili hidup, garam sesudu setengah (sudu garam). luvluv!



sayur campur goreng berkuah.



ikan rebus untuk keju. stok ikan rebusnya tak pernah putus :P



this is keju's latest photo.



keju dengan karpet lebih kurang sama je.. tak de beza. hahaha (maksudnya sila sikat bulu-bulu ko, keju!)



azra. my DP*A bestie. time ni tengah berkaraoke dengan beliau.



lalala hahaha. besties.



ordered nasi ayam sweet sour kat tempat karaoke.



hari tu punya plate.. nasi putih, ayam goreng rempah, telur dadar goreng. yumminess.

ye. sy jenis yang boleh makan nasi putih dengan lauk tanpa kuah. macam ayam goreng kosong, telur goreng kosong.. tak ada kuah (kuah kari, masak lemak, sup.. anything) pun sy masih boleh makan. dengan cara ini dapat menikmati rasa ayam goreng itu secara lebih sensasi. depends on who's the hero of the dish ;)

ok. mari pergi mulakan hari ahad dengan separa produktif.
sebab semalam sabtu dah produktif sangat kan. hari ni kita tone down sikit. AHAHA

kbai!!


p/s: i'm using the new vaio adapter!! selama ni adaptor rosak asyik pinjam adaptor orang lain je. haha

0 comments: