Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, June 06, 2017

of ariana's fourth birthday

ahad yang baru lepas ni (4 jun) adalah birthday ariana bariana.
memandangkan bulan puasa, celebration kat rumah adalah belum sempat lagi.
so buat acara potong-potong kek kat taska dulu.
sebelum tu, dah siap prepare goody bags untuk kawan-kawan dan aunties kat taska.
barang-barangnya kita beli sebelum bulan puasa.
takut terkejar-kejar.
kecuali goody bags untuk aunties kita beli time bulan puasa.


goody bags untuk aunties. diletakkan sambal garing che nor sebekas (sempena romadon nak berbuka ke sahur ke) dan belon.



75 goody bags untuk kawan-kawan; belon, party blower, coklat wafer, jelly dadih dan stickers.



semua siap-siap masukkan dalam beg plastik.


hadiah dah beli hari jumaart sebelum tu.
toys r us tolong balutkan.
free je balut. wrapper pun free. hehe

bergambar dengan hadiah (dan anaqi). seronok dia dapat hadiah besar :P



unwrapping.

on monday, acara potong kek birthday ariana.
dia dok beria nak kek minion.
100 kali ke berapa kali dok sebut kek minion.
yelah ai belilah kek minion niiii. hahaha


kek minion ariana.



bersama qiqi, tetamu jemputan :P

asalnya celebration dibuat dengan kawan-kawan sekelas je.
so kita import anaqi sekali untuk sambut birthday kakak dia.


kawan-kawan yang lain.



budak berdua ni duduk kat meja lain.



potong kek.

sempoi je acaranya.
lighter tak ada, jadi tak ada tiup-tiup lilin.
lepas potong kek tu, makan ramai-ramai.


with ma kids.



selfshot sekali.



anaqi ni suka makan sendiri. tengoklah semangat makan tu ha. lolx



two sibs.



ni kat rumah. ariana dengan hadiah baru, grand piano.



bukak hadiah daripada nenek pulak; table easel untuk lukis-lukis.



dok tengah melukis.


happy 4th birthday to you, ariana.
i'm wishing for your happiness and wellness, dunia akhirat.
insyaAllah, aamiin.

2 comments:

Live The Moment says:
at: June 12, 2017 at 5:52 PM said...

Happy belated birthday ariana bariana! Smg membesar bagai juara dan menjadi anak solehah hendaknya. =)

wani ezryl * says:
at: October 5, 2017 at 12:12 PM said...

sankiu sankiu! :D