Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, March 28, 2014

the new 'baby'

kalau dah masuk hari jumaat ni, merata orang hashtag TGIF TGIF. lolx
ye, bersyukurlah dah hari jumaat.
hari hujung minggu merehatkan diri.

macam-macam event ada weekend ni.
belon panas, the big bad box (macam big bad wolf, tapi konsepnya korang beli kotak berharga RM80-RM100, then isi banyak-banyak buku dalam kotak tu sampai boleh tutup) dan macam-macam event lain.

dari hari tu tak sempat-sempat nak cerita.
we have a new gizmo in the house, yaw! ;)
it's an all-in-one desktop (AIO) , berskrin 23 inci dan berwireless sini dan sana (erk mouse dengan keyboard je ponnn over ko, wani) :B


it's a dell! :)

asalnya nak beli sony tap 21 (AIO jugak) tapi kehabisan stok.
tunggu punya tunggu tak sampai-sampai stoknya.
and ingatkan sony dah tak keluarkan stok baru.
last-last lepas buat comparison sana sini,
terbelilah dell inspiron 2350 ni.. hoahaha *petir*
beli online dan dell hantar terus ke rumah.
tak sampai sebulan pun order dah sampai. coolio! xD


husband tengah main game. lolx

ye husband suka main computer games.
despite the game-fondness and all,
kalau sy mintak tolong dia apa-apa in the middle of the game,
dia akan stop dan tolong.
house chores la kebanyakan. hihi (love ya so much, husband!)


gambar this morning; ariana masih tidur time nak ke taska. zzzzz kata ariana :P

that's all for now.
nanti kita cerita lagi.

daa!

2 comments:

kaizenDaGreat says:
at: March 29, 2014 at 4:25 PM said...

Wah... ruang tamu dah jadi playground si bijak ariana ke? Camner aunty nk dtg rumah mak ariana ni... heheheh

wani ezryl * says:
at: April 21, 2014 at 10:23 AM said...

hihi mmg ada port main dia. esok ko dah ada anak2 pun percayalah yg port itu akan ada xD