Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, March 24, 2014

birthday mama

assalamualaikum, everybody!! xD

sebenarnya 16 mac 2014 hari tu adalah sambutan birthday mama sy yang ke-54.
HAPPY BIRTHDAY, MAMA!! love ya!

so hari tu kitorang pergi celebrate makan kat shah alam convention centre.
ye kat dalam tu ada tempat makan. hah ha


tiga sekawan.. hey hey! :P eh silap. ni tiga sekeluarga. lolx



ariana, harith and nenek (birthday lady).

talking about mama,
dia adalah sorang yang awesome.
selalu menasihati sy tentang hidup.
sorang yang menjaga kesihatan (makan oat. tak macam sy, pagi-pagi makan goreng-goreng hah ha)
sorang yang selalu up kan amal ibadatnya.
sorang yang super gigih taking care of everybody.
seriously dia jaga ariana, my daughter adalah lebih teliti daripada sy sendiri jaga.. kiki.
mama jugak adalah pemurah and tak pernah berkira.
and her cooking is delicious, too!!
i don't know which one is the best, cuz everything is my favourite! :)
so here goes to mama;

semoga mama panjang umur, murah rezeki, sihat walafiat
dan dirahmati Allah selalu.


us. time ni zits bermaharajalela sebab makan seafood tak ingat dunia berhari-hari. hahaha


ariana memang super aktif hoih. tepuk sana sini. anak siapalah tu. rofl.



spag milik husband. creamy.



kwey teow goreng mama. uuuuu.



mee goreng mamak di pinggan sana. mee goreng mamak dia memang win! gila sedap!!



husband nak makan kek. ini kek red velvet dia :)



ariana's doing her 'job'. haha



"hoorah!! happy birthday, nenek!!"



dua orang yang cantik jelita. wuah haha :'D

ok dah, bye! ;)

2 comments:

kaizenDaGreat says:
at: March 27, 2014 at 3:45 AM said...

Happy birthday aunty... hehehe

wani ezryl * says:
at: March 27, 2014 at 11:05 PM said...

thanks for the wish and thoughts , raja!! :)