Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, January 26, 2014

unifi

rumah kitorang dah ada unifi.. hoyeah!

router


telefon (landline)

tapi masih belum ada komputer/laptop yang decent untuk blogging.
ini pun pinjam laptop ofis yang dibawa balik.
komputer yang nak dibeli hari tu belum ada stok *doink* hihi

pakej unifi ni dia bagi free semua channel hypptv selama sebulan.
so sebulan ni dapat tengok semua la. lepas sebulan dia kembali kepada 15 channel basic.
ha tak pe la, sy bukan tengok tv sangat pun.
tengok ariana rose je. lolx
tapi hypptv memang clear la. lawa je gambar, bertaraf HD semuanya. xD

oklah next time kita blogging lagi.

tak best nak blogging sebab susah nak upload gambar.

till then. bye! :)

0 comments: