Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, January 21, 2014

wani's life update

haha ni la akibatnya adaptor rosak,
terminate broadband
dan duduk di rumah putrajaya meminjam portawifi husband;
TAK DAPAT NAK UPDATE BLOG.

now ada masa sikiiittt time lunch kat ofis.
update sekejap lah.
(ofis, mohon pinjam line internet kejap!!) hehe



so weekend lepas pergi IT fair kat midvalley.
husband and my bro faliq dah cakap, kalau nak beli komputer tak payah beli kat IT atau PC fair.
sebab nanti nak repair susah.
kedainya entah kat mana-mana kan.

so sy and my bros ke sana just untuk tengok-tengok je. survey harga.
and sy berjaya beli thumbdrive 16GB (aluminium) dengan harga RM37.
mahal ke murah tu? assume murah la ye sebab kat IT fair. hihi

and ada jugak beli printer canon pixma,
tapi beli kat kedai canon midvalley sebab lebih murah RM10 daripada yang kat IT fair.
free gift semua sama.

rancangnya nak ke midvalley sebab nak beli desktop PC.
dari kedai kat midvalley, ke the gardens, ke the curve.. semua stok sold out!
gila.
budak kat kedai the curve tu dah siap nak bagi free 3 years warranty percuma (mana nak dapat tu?!)
biasa kalau nak warranty sampai 3 tahun, kena bayar RM300++ kan.
dia siap call another HQ kat klcc tanya ada stok ke tak.
tak ada ok.
tunggu stok minggu ni sampai from hong kong.
fair enough.
desktop PC apa sy nak beli?
haha nantikan di entry akan datang :P

sementara tu,
nah gambar ariana untuk sesiapa yang merindui beliau. haha

di the chicken rice shopp~ bukan sekadar nasi ayam.. pakk! *insert bunyi ayam di sini HAHA*
what makes me proud of ariana is
dia memang behave kat luar.
tak de jeritan annoying kanak-kanak high pitch tu. tak de.
dia duduk, tengok orang, main benda-benda atas meja. haha
tapi tak tau la tu sama ada belum sampai fasa menjerit dia lagi.
kita tengok je nanti. :DDD


si happy.

gigi tak tumbuh lagi tu haha.
oklah sambung nanti.
lagi 5 minit pukul 2.
tata!!

0 comments: