Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, January 23, 2014

the king's celebration

haha baru nak buat entry pasal .. jeng jeng.

..BIRTHDAY RAJA!! ahax
(sila rujuk gambar sebab sy load drp phone je ni.. korek gambar lama)

sy nak ucapkan happy birthday, raja yang ke 3series untuk tahun ni! xD
birthday dia sebenarnya 21 januari hari tu, tapi dah rembang ptg baru teringat.
sebelum tu dah rasa macam ada something je 21hb ni tapi apa ye? *tepek dahi* :P

semoga hari-hari ko adalah di bawah rahmat Allah sentiasa, raja
and semoga ko sihat selalu untuk berkhidmat kepada family dan negara.. ecewah.

seperti yg sy beritahu dia, hadiah postpone kejap.
tak sempat nak mencari lagi sebab makcik lupa. hihi

(ai jadi lupa ni sebab last week sibuk dengan presentation!! haha)

have a blast birthday, raja!! :)

-from a dear good friend. xoxo!

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: January 28, 2014 at 10:49 PM said...

thank you dearie wani bespreng forever bebeh! =)