Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, December 04, 2013

ariana on her six month

happy six months young, ariana! :)

ariana on her six month
yays hari ni ariana dah enam bulan.
orang cakap macam sekejap je masa berlalu.
tapi tak lah. masa berlalu normal dan kami enjoy every bit of it. xD

6 bulan adalah masa utk start makan solid food. wish us luck on that. wahaha (semoga dia tak cerewet makan macam ai time kecik dulu).

next week jugak dah daftar ariana masuk taska.
nursery kat presint 15. 
oklah environment dia.
bdk2 tak ramai/sesak and owner dia memang tak nak ramai2 pun.
owner dia kenal semua bdk dlm taska tu (bonding adalah bagus!)
dan dia jgk mengamalkan konsep yg life baby tak sepatutnya tidur mandi makan/minum semata.
baby kena ada aktiviti2 lain jugak.
pemikiran yang bagus.
plus, bdk 2-4 tahun kat sana pun diajar ABC 123. awesome punya tempat la.
yuran bulanan RM350.
cuma tadi ada orang msg tanya if sy nak pengasuh.
dia duduk area rumah putrajaya kami.
uish. lagi dkt tu.
nak pergi balik kerja senang.
oklah nanti akan difikirkan sama ada ariana stays at nursery atau ke rumah pengasuh yang super dekat itu :P
doakan decision yang terbaik! jyeah!!

okeh that's all for now.

later la blog lagi.
tadi tengah blogging, tiba2 adaptor PUP! meletup. aiyo.
ni yang malas ni.
ok cya around!!! toodles!

0 comments: