Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, December 08, 2013

ya Allah, busynya sy. hee

happy ahad!

sementara belum beli adaptor laptop yg baru, mungkin sy tak dapat blogging dengan decent (dengan gambar yg banyak, cerita yg macam2).
ye yang kes adaptor laptop sy meletup hari tu. haha
ni pun blogging guna handphone.
memang tak sama la feel dia dengan blogging guna laptop kan.

nak curi masa blog kat ofis waktu rehat ke, pun macam tak sempat.
bos sibuk nak siapkan macam2 kerja so rasanya minggu ni akan jadi super sibuk.
sometimes i miss my old boss. uhuk

minggu ni kitorang akan pindah masuk rumah kat putrajaya.
so dengan nak pindahnya.
dengan nak hantar ariana ke taskanya.
dengan tengah baru nak explore resipi solid food untuk ariana,
dengan husband baru nk dapat tempat kerja barunya.
dengan plan nak kemas rumah, pasang astro, unifi (gas dapur pun tak beli lagi!),
dengan kerja berderet siap bos cakap awal minggu ni no one boleh cuti kecuali kecemasan or hal family.
mana tak pening and letih.
letih tau tak.
semalam sibuk berkemas barang je sebab nak pindah putrajaya hari ni.
sibuk sibuk sibuk.

harap kesibukan ni akan berlalu cepat.
nak kemas-kemas melengkapkan rumah putrajaya hoih.
tapi tak nak stress sangat.
sebab nanti tambah pening. haha

so hecticness, bring it on.
i'm not afraid of you.

oklah sat lagi nak balik banting dengan ariana.
husband dah balik sana malam semalam.
kitorang menyusul pagi ni.

have a great sunday, semua!! :)

0 comments: