Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, October 12, 2018

unicorn birthday


assalamualaikum and hi!

comel kan kek unicorn!
hari tu ada buat sambutan birthday ariana kat taska.
yang super duper belated birthday punya :D

asalnya birthday ariana patut bulan jun.
tapi time tu building kat taska diorang ada kebakaran kat bilik elektrik,
habis satu bangunan tak de karen dekat sebulan.
budak-budak tumpang taska lain.
dah siap tempah kek time tu.
so kek tu (baby shark) kena la potong dulu kat rumah HAHA

this time beli kek lain dan buat sambutan akhirnya kat taska.
sebab goodies awal-awal dah siap dari bulan jun lagi.


the birthday girl.



..with the brother, anaqi.



ni kawan-kawan sekelas ariana. riang-ria budak-budaknya. belakang tu caretaker diorang, aunty anis.



datang singgah kejap nak snap gambar, lepas tu kena naik ofis, ada presentation nak ditengok.



budak-budak yang suka bergambar. haha



simple celebration. tiup lilin, lepas tu aunty anis diorang potongkan keknya.



happy birthday, ariana! may you get all the best things in the world and akhirat, in sha Allah.



you too, anaqi!



maka bertebaranlah mereka makan kek. ahaha. more to buat bulatan :D



kek beli kt baker's cottage. i love the cake sebab tak manis leting pun. sesuai untuk budak-budak. kalau tak, mau hyper terjun tiruk kalau manis gila-gila.. haha.


ok tu je cerita untuk kali ni.
macam sebulan sekali je kan update blog.
tah apa-apa wani ni. HAHA

kbai!

0 comments: