Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, April 15, 2017

life goes on

salam. hey hey.

masih dengan temporary phone.

sudah pre-order galaxy s8.
will be getting it on may.
harapnya yang ni berkekalan lebih setahun tanpa scratch haha. *berharap*
tapi sy perasan,
phone bersaiz besar memang lagi mudah slipped dari tangan.
phone bersaiz kecik pulak..
haihs keypadnya kecik dan senang buat typo.
so there's pros, there's cons.
terimalah, wani e. ahaha

i've few simple-minded 'projects' going on now.

macam..
membina-bina bricks. bricks yang macam lego tu.
now dah siap rumah sebuah.
will continue with another box of swimming pool.. nak letak kat sebelah rumah tu.
seronok pulak buat.

dan bila ada masa free *macam sekarang, budak-budak dah tidur*
sy tengah follow korean drama 'strong woman do bong soon'.
best kot.
pasal sorang girl ni yang ada superpower.. kuat gile.
kerja jadi bodyguard CEO muda syarikat gaming app.
ada crush on this police officer.
polis tu kawan dia dari kecik.. si polis ingatkan do bong soon ni insan yang lemah dan perlukan protection.
tp yang si CEO pulak tau kekuatan do bong soon.
then ada serial kidnapper yang kidnap perempuan-perempuan kat neighbourhood tempat do bong soon tinggal.
tak habis lagi.. masih ongoing tengok.

so okaylah.
nak sambung tengok do bong soon.
nanti update lagi.
gambar tak de lagi sebab phone sementara ni gambar adalah kabur. lolx

bye!

0 comments: