Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, July 24, 2017

scribble dibble


salam.

hey hui! :D

selepas beberapa ribu ketika, am back with this blog. sorryyyyy banyaknya benda happened, banyak nak diceritakan.. tapi tu lah dia, tertangguh sampai ke sudah.

ni pun blog daripada phone.

sebab gambar-gambar banyak dalam phone ni.
tapi nak upload semua, jenuh.
blogger.com kalau dalam tepon ni if gambar, kena upload sekeping2, tak boleh sekali banyak *doink!*
that explains gambar sekeping kat atas tu;
which is our recent photo.
bolehlah buat mengubat rindu
(siapa yang rindu ntah. aiceh! :P)

to sum up saat dan ketika ini, well, in point form;

○ syawal dah sampai ke penghujungnya
○ minggu ni taska tutup sebab kuarantin ada kes HFMD
○ me & hubs kena bawak AAs pergi ofis. lolx
○ went to a few jamuan raya, tapi tak banyaklah.
○ recent sports match that i involved in; ping pong. won.
○ weekend baru ni bertugas kat wedding anak bos.
○ still recovering from post-demam dari last week. dah jangkit2 haa kena kat ariana, now anaqi. :'(

well tu je lah kot.
cerita lain yang berkerak2 atau bersawang labah2 tu, nanti kita buatlah recap entry ke apa. bahaha.
macamlah banyak free time sangat :D

kat wedding anak bos. jaga AV.


kat ping pong match. with rajaness.

ok till then! :)

0 comments: