Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, April 20, 2009

when we had so much fun

atoiyai *bak kata falet* sorry bangat sebab lambat update & even tak sempat komen blogs semua! back from the 4days course.. ada few photos untuk spamkan vision korang. wuah haha~


view dalam kelas; semua berpura2 enthusiastic. lolx.



view kawasan chalet.. lawa nak mamP.



view kat volleyball court, where everyone dibelanja ais krim xD



view penyebok2 yang bergegas datang bila kitorang bertiga nak tangkap gambar.
hoh hamid apsal ko menutup muka sy yang jelita itu? HAHA



me, isz, ice creams and twisties :]



(oh shoot trousers pinjam.) wahaha abaikan.
3 orang makan ais krim.



view budak2 main volleyball. twas super fun! xD



and again, and again.



berposing je lebih, silakan concentrate kepada game!!



oh gelapnya. malam2 tepi pool request lagu belaian jiwa *melt*


kalau rajin akan sambung dengan photos lain.
skang malas. haha.
take care all.

9 comments:

liza says:
at: April 21, 2009 at 11:00 AM said...

macam nk mintak tukar kat sana je..nk terima saya tak xD

Anonymous
at: April 21, 2009 at 11:43 AM said...

wani, eskem tu mmg la sejuk. tapi the way ko pegang pesal keras semacam je? confius aku.

iSz says:
at: April 21, 2009 at 11:15 PM said...

wani ada mahir itu jampi mengeraskan ais krim yang sepatutnya cair. anak2, sila ikut:

yangitsongmatakai sambarngeseng!

ya, itu dia jampinya.

kHairie
at: April 22, 2009 at 1:59 PM said...

wani, saye rase kamu dan mamat tu (same2 pegang eskrem itu) adalah sangat sepadan..
sekian terime kaseh.. XD

wani ezryl * says:
at: April 22, 2009 at 2:26 PM said...

liza^ sgt dialu2kan weh, tmbh sket geng kita xDD meh la apply PPN tganu.


misz^ manade keras, da cukup sopan-santun tu.. walala


isz^ kite sibuk tgkp gmbr smpai xsempat nk mkn ais krim lolx


khairie^ oh ye ke? isz, sila take note akan perkara itu. wahaha

Anonymous
at: April 22, 2009 at 7:43 PM said...

wah sronok dia ye kat chalet tu...
chalet tu kat mana??

iSz says:
at: April 22, 2009 at 9:39 PM said...

omg! *blushing*

kaizenDaGreat says:
at: April 22, 2009 at 11:41 PM said...

wah, pasangan eskreem itu memang kelihatan cocok... heheheh

~bile mau belanja aku eskreem? hahaha

wani ezryl * says:
at: April 23, 2009 at 12:24 AM said...

hyfa^ kat bukit keluang, besut. try a holiday kat situ, mmg best. dkt dgn pantai, ada basikal.. haha xD


isz^ *blushing too* lolx


kaizen^ kite turun shah alam weekend ni. mari2 mkn ais krim roti kat pakcik ais krim moto xDD