Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, April 06, 2009

i am hungry, and i mean it

series of photos coming your way! :P

semalam nuthin much; pergi kerja, balik, karaoke kat rumah, malam main badminton, balik badminton singgah minum vanilla ice blended. nyzelah x]


dinner megi rebus kat kedai yang kitorang selalu pergi. sebab lapar gile da time tu, terus makan kat sana, tak tapau macam biasa.




semalam jugak pergi peep washroom kat tingkat 1 yang supercantik.




mangkuk megi di gambar atas sekali tadi, yang digunakan pulak sebagai sink.
wahaha



luar washroom ada painting xD




oh another cute painting ^___^v



dvd player baru kat rumah kitorang yang sy beli, tapi hajar bayar. rofl.



wani&fiancé. hari tu.


terasa super lapar dengan tak semena-mena.
kejap lagi ada meeting. ok rushh!! tata!! :]

12 comments:

gulagula says:
at: April 6, 2009 at 1:43 PM said...

wani's fiance looks like her. =)
anyway, i love those paintings!!! i wish i could have some and put in my house. =)

Anonymous
at: April 6, 2009 at 9:07 PM said...

wani pinjam dvd player tu bley..ehhehe

NaPs says:
at: April 6, 2009 at 9:29 PM said...

washroom yg indah :D

liza says:
at: April 7, 2009 at 8:21 AM said...

setuju dgn gula2..moga jodoh bkekalan samapi akhir hayat..amin

uShop says:
at: April 7, 2009 at 10:59 AM said...

sape2 yg ade megi, leh terus buat kat dalam sink tu. bukak je air panasnye xD

owh mee rebus.. mahu makan mee rebus la..

Anonymous
at: April 7, 2009 at 11:08 AM said...

fiance wani satu lagi, ensem.

boifren wani yang ini? ermmm..

Nabil says:
at: April 7, 2009 at 1:27 PM said...

mati2 ingat sblm gamba load tu gamba 'wani n fiance'...err wani yg ni ler..yg puan punya blog :D

A Retired Playette says:
at: April 7, 2009 at 5:43 PM said...

heloo..

remember kita berdua ada leave comment kat peejburhan punye blog pasal a 20 year old girl frust becinta then pegi bercuti kat new york and u mintak blog address dia? here it is http://roegoal.blogspot.com/..

By the by, its not NY yg dia pegi, its someplace else tapi oversea lah..hehe..

enjoy reading it yea..heh

wani ezryl * says:
at: April 7, 2009 at 6:50 PM said...

gulagula^ yah, i heard some ppl said the same thing too ^^ cute paintings, no? xD


hyfa^ xboleh, hyfa. org punya :P


naps^ bangunan ni mmg canggih.. lolx


liza^ ada yg kata mata diorang sm x]

wani ezryl * says:
at: April 7, 2009 at 6:52 PM said...

ushop^ ahaha cool kan ada 'mangkuk' sebesar tu :DD


misz^ hohs sy xde bf ok :P


nabil^ maaflah krn nama kitorg mengelirukan ahaha :P


a retired playette^ hoo thanks heaps!! almost forgot abt tha!! xD akan pergi baca blog tu lps balik rumah nnti *yeap, still at office boo hoo* :P thanks again!

Lily.Lulu says:
at: April 10, 2009 at 9:04 AM said...

megi rebus ???
asal nampak cam x menarik ajo ?
lain macam masaknya

:D
heheheh ~

wani ezryl * says:
at: April 10, 2009 at 5:13 PM said...

ahaha lupa nk crite, tu ada telur kat atas.. tu yg nmpk putih2 je tu xD