Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, April 03, 2009

totalconfusion

hari yang packed dari pagi. sudah2lah tu rasa bosan&empty the whole week. sudah! *tempeleng diri sendiri sebab rasa negatif macam tu*

pagi we went to the beach, then breakfast kat kedai yang jual ayam rempah best xD wani's fiancé sampai KT pagi tadi, dia pun join breakfast dengan kitorang. after then splited up, diorang pergi dating.. koh3 :P

around 11am pergi ofis, siapkan kerja. hujan lebat da time tu. i wore 2 layers of garments.

after zohor, stuck kat ofis lagi.. karaoke! HA HA. sampai 4pm lebih. gilalah.

then hantar laptop, install latest antivirus. lepas tu pergi shopping kat giant. banyak betul orang ofis pergi giant hari ni.. asyik bumped into je.. rofl.

malam ingat nak main badminton, tapi court da penuh *double sigh*


kaspersky 2009, selamat masuk dalam laptop beta! bahaha



beli lawak kampus latest edition. kelakar gileeeeeee
:DDD




to where else xD



semalam tengok dvd punisher; tapi baru tengok da rasa sleepy. tapi cerita dia best gile. so kalau tak mengantuk hari ni, nak sambung tengok tonight. yeahx!! xD

10 comments:

NaPs says:
at: April 4, 2009 at 8:11 AM said...

wani menggunakan perisian antivirus yang tulen :)

hapuskan cetak rompak yeah!

wani ezryl * says:
at: April 4, 2009 at 8:30 PM said...

xpelah, setahun sekali AHAHA :DD

NaPs says:
at: April 4, 2009 at 9:23 PM said...

Amat setuju sekali... andainya saya sudah bekerja kelak dan mempunyai gaji yang tetap.. saya akan memnggunakan anti virus yang tulen juga :)

Anonymous
at: April 5, 2009 at 12:54 AM said...

igt bru nk beli antivirus kaspersky tu sabtu ni..
sbb ada pc fair kat jb diz weekend..

wani beli brpe?? for one user ekk..

Anonymous
at: April 5, 2009 at 4:12 PM said...

punisher yg baru tu ek? aku pon harus beli dvd. tak puas tgk wayang pasal byk kena potong.

gulagula says:
at: April 6, 2009 at 1:47 PM said...

as i was watching that video of yours, the blue skies, the waves of the sea, i was listening to this slow rock song, about song writing and moving on...

sangat masyuk... =)
teruskan mereport keadaan di laut sana. ^_^

liza says:
at: April 7, 2009 at 8:18 AM said...

rajinnya..cuti pun g ofis wat keje

Anonymous
at: April 7, 2009 at 4:17 PM said...

kat rumah ade kaspersky internet security 3 user, lg 2 blom gune!! lol. len kali beli ckp lah atoooyaiii waninoko ni. sape2 nk beli, mari duit ke sini, gwe bg no siri n activition. cume rm40/pc
sekian. harap maklum! ini iklan nyamok. haha

Lily.Lulu says:
at: April 10, 2009 at 9:06 AM said...

x penah tahu pun ada komik tu
lawak giler yee ??
nanti nak singgah kedai mamak tengok isi kandungan dulu

wani ezryl * says:
at: April 10, 2009 at 5:20 PM said...

naps^ kalau below 100 kire boleh lg lah kalau ori software. kot. lolx


hyfa^ kite beli rm60. ntah2 boleh dpt lg murah kat pcfair. try a tnya. tuu my bro jual kaspersky rm40 *ye ke falet??* :P


misz^ xtau ada yg baru ahaha. ni kite beli kat kedai dvd tu sbb nmpk dia pasang kat tv dia. mcm best, so ambik 1 :P


gulagula^ sini sape2 tensen mmg pergi ke pantai haha. but not the whole time pergi sebab tense, selalu pergi sbb rasa nak ke sn :PP


liza^ ofis tu mcm tmpt berhibur jugak sbnrnya.. ahax


anon^ ahaha i like u calling me that. waninoko. uhu comelnya!! xP


lily^ mmg lawak. bdk2 sekolah budus! ahaha