Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, April 10, 2009

mytummyissingingawonderfulsong

wanna see how i looked like 4years ago? :P



oh-so-excited


4 years ago sy suka pakai baju striped macam kaer, pakai nike sneakers *almost everywhere i go*, beg galas nike dgn sk8 buttons, dan korang akan jumpa sy dengan kerapnya kat tren station *means i din drive* haha

//
now to the taggame!! from liza xD


1. What is the most important thing in your life?
comfortableness. gahaha.

2. What is the last thing that you bought with your own money?

seriously, it's a pad. rofl.


3. Where do you wish to get married?
beach, tho it's just a wish.


4. How old do you think you will be permanently owned by your love?

soalan yang mengelirukan jiwa&raga. lol
permanently shud b forevah&evah la kot?


5. Are you in love?

deepshitlove


6. Where was the last restaurant you had dinner?
bistro tepi beach


7. Name the latest book that you bought?
"25tanda hampirnya hari kiamat"
yea, i bought that


8. What is your full name?
[my policy is not to give my full name on the internet]


9. Do you prefer your mother or father
i prefer both.


10. Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.

ezra amin or awal ashaari.
tho sy xtau nak buat apa kalau sy betul2 terserempak dengan mereka xD


11. Christina or Britney?
ntah, dua2 xnak. haha


12. Do you do your own laundry?

yes i do. sebab da ada mesin basuh.
dulu dobi yang buat laundry sy. ekeke


13. The most exciting place you want to go?
themepark.


14. Hugs or kisses?

i usually gv both, so don't complain.


15. Point out 5 things about the person who tagged you.

ONE.dia sorang yang hebat, she stood up in a bunch of a group.
TWO.superpositif, like.. she takes things positively, which i like.
THREE.she's a peacemaker. kalau ada kawan2 gaduh, dia akan suggest diorang berdamai. haha
FOUR.number three concludes that she's a supernice person.
FIVE.and heck she cares about her friends. sy rasa she cares for me. AHAHA perasan :P


16. 3 things I am passionate about

cats, food, crush


17. 3 things I say too often (currently)

"wakpe dok wi?" then akan diikuti oleh si wani lagi sorang gelak dengan signature laughnya xDD

"kejilahh" i noe i ain't suppose to say this. tee hee hee

"bilik orang cantikk" 1st thing i said when office peeps called my room. HAHA vain.

18. Book I’ve read recently

my journal :D


19. 8 songs I could listen to over and over again
mad-neyo
superhuman-chris brown/keri hilson
with you-chris brown
aku&dirimu-ari lasso/bungacitralestari
cinta ini membunuhku-d'masiv
terima kasih cinta-afgan
cinta dalam hati-ungu
[whatthebloodyhecksemuaadacinta??!] no8 xde. hoho


20. 3 things I learned last year

1-to handle office gossip properly and diplomaticly HAHA
2-tha going to sect9 buying dvds are heavenly heaven (ye, sy belajar itu tahun lepas dan tahun2 sebelumnya bahaha)
3-to love something before it's gone *ye, sy maksudkan ko, biskot.. kucing kesayangan yang dah meninggal dunia ogos lepas. sobs T_T*
biskot in my memory; tido kat tingkap :')


//sori ada tulisan kecik besar. i din plan that. blogger ngok!! :P

4 comments:

liza says:
at: April 10, 2009 at 11:49 AM said...

#15: speechless...ni jujur ke nak ampu aku je..aku xde duit kecik ek skang nih xD

#18: sungguhkah kau ada journal...rajinnya menulis

#20: comeynye..kucing leh tidur dlm many diff pose kan..kadang tuh tgk dr jauh nmpk mcm tgh posing tp bila dekat rupanya tgh tidur

wani ezryl * says:
at: April 10, 2009 at 4:57 PM said...

#15 sincerely tu la yg kite fikir psl ko. u'r one of the nicest person ive ever know. ada lg few kite kenal, and ko adalah slh sorang drpnya ahax

#18 ada. kat rumah lg byk dr zmn sekolah punya lolx

#20 omg i miss biskot T_Tv

Nadia says:
at: April 11, 2009 at 10:39 AM said...

sy juga miss biskot ='D

jomlah berimpian kawen di pantai~ impian kita yang takkan musnah~

ah prolly akan curik survey ini XD

wani ezryl * says:
at: April 12, 2009 at 10:05 AM said...

haha 1 mslh kat pantai adalah angin kuat. apa2 hal kena bina kanopi yg kukuh dlu xDD

prolly akan mengizinkan ko mencurik :P